top of page

Een nieuwe iPhone 4s batterij bestellen is eenvoudig

Hebt u een slome iPhone 4s batterij? Hebt u al getest of het misschien aan de adapter ligt in plaats van de iPhone 4s batterij? Ook de adapter kan kracht verliezen waardoor het opladen vele malen langer duurt dan eigenlijk zou moeten. Als dat het geval is, dan kunt u bij ons, partly.nl, een nieuwe adapter komen bestellen. Wij zijn namelijk een onderdelenhuis maar dan digitaal. Naast de adapter voor de iPhone 4s, vindt u hier nog veel meer losse onderdelen maar ook handige accessoires om uw technische apparaatjes mee te beschermen tegen valpartijen, waterschade en krasjes. Afijn, het kan aldus aan de adapter liggen maar over het algemeen ligt het aan de iPhone 4s batterij in uw smartphone. Zeker als uw telefoon alweer een paar jaar oud is dan zult u merken dat de iPhone 4s batterij moeilijker vol raakt bij het opladen. Het gaat echt vele uren langer duren en dat is natuurlijk niet goed voor u en uw stroomverbruik. Ook de telefoon an sich zal langzamer werken. Dat komt niet per definitie door de trage iPhone 4s batterij, maar kan ook komen omdat het geheugen vol is geraakt en u niet zo goed uw smartphone hebt onderhouden. Het is nooit te laat om hier iets aan te doen. Er zijn namelijk handige apps om uw ram-geheugen een boost te geven, om oude bestanden en apps op te schonen en te verwijderen zodat uw telefoon weer als een zonnetje loopt. Waarom zou u een nieuwe versie kopen als u ook met uw huidige smartphone nog wel wat jaartjes door kunt gaan? U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee? Als dit uw intenties zijn, dan raden we het u zeker aan om een dergelijke app te downloaden. Deze zijn over het algemeen vanuit uw Playstore gratis aan te schaffen. De iPhone 4s batterij is natuurlijk niet gratis maar kunt u wel voor een klein bedrag via onze website kopen.

Koop een nieuw iPhone 4s batterij via onze mooie website

Een iPhone 4s batterij is bij ons standaard laaggeprijsd. Hoe ouder het type smartphone wordt, des te goedkoper de onderdelen worden. Dat is niet altijd waar als er dan juist weer een hele lange tijd overheen gaat omdat de onderdelen dan ook erg schaars worden. Ze worden immers simpelweg niet meer door fabrikant gemaakt en geleverd. Dat is bij de iPhone 4s batterij gelukkig niet het geval. We hebben dan ook steevast vele onderdelen van dit type smartphone in huis waaronder de reeds genoemde iPhone 4s batterij. Kies voor een langere levensduur, bestel een nieuwe iPhone 4s batterij. Op de site zult u zien dat een dergelijke iPhone 4s batterij helemaal niet duur is. Al voor iets meer dan een tientje kunt u een iPhone 4s batterij kopen. Nu denkt u misschien dat er een addertje onder het gras zit. Dat is absoluut niet het geval! Er zijn zelfs geen verzendkosten aan verbonden dus tel uit uw winst. Zeker als u dit afzet tegen het kopen van een iPhone 4s batterij in de fysieke buitenwereld. De reistijden en onkosten die u dan kwijt bent wegen niet op tegen het plezier an het kopen van een iPhone 4s batterij. Doe dit dan ook online en wel via onze website. Daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Een aantal van onze voordelen willen we dan ook niet langer onbenoemd laten. Leest u even mee?

  • Ten eerste zijn er geen verzendkosten waar u mee te maken krijgt. Die zijn geheel op onze conto

  • Ten tweede leveren wij snel aan huis. soms zelfs al binnen 24 uur zodat u morgen al kunt beschikken over een nieuwe iPhone 4s batterij en u niet meer geïrriteerd lang hoeft te wachten totdat uw iPhone 4s batterij eindelijk weer eens is opgeladen

  • U krijgt maar liefst 30 dagen bedenktijd. U kunt, als u dat wilt, zelfs achteraf betalen. bevalt het niet, dan stuurt u het na het testen meteen weer terug zonder ook maar een enkele euro te hebben uitgegeven.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op

Onze service liegt er niet om. Niet voor niets zijn we al meer dan 600 keer beoordeeld door onze klanten en hebben we daardoor een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 8,4. We zouden het dan ook erg waarderen als u ook een berichtje achter wilt laten of om ons in ieder geval een cijfer te geven waardoor onze rating hopelijk omhoog gaat. Wij zijn op het gebied van smartphone accessoires van alle markten thuis. Dus als u naast de iPhone 4s batterij ook nog een beschermhoesje nodig hebt of misschien wel een compleet niet scherm, dan zult u het bij ons vinden. Uiteraard krijgt in dat laatste geval duidelijke instructies meegeleverd net als gereedschap zodat u thuis uw scherm kunt vervangen. Dit kan gevaarlijk werk zijn en u wilt de telefoon natuurlijk niet beschadigen. Vergeet ook niet om even goed te controleren welk type smartphone u eigenlijk hebt. Straks bestelt u per ongeluk een batterij voor en ander type en dan is de kans groot dat het niet compatibel is of dat u er niet uit kunt halen wat er in zit. U wilt immers een optimale prestatie en daarom hebben we de originele iPhone 4s batterij beschikbaar gesteld om te bestellen. Hebt u nog vragen? Stel ze dan vandaag aan onze klantenservice.


bottom of page